blank

Black Friday Turism 2016: Air France – KLM cu bilete de avion la preț de Black Friday

0 1.294

Conform tradiției, Black Friday-ul american are loc în ultima zi de vineri din Noiembrie (25 noiembrie 2016). Grupul AIR FRANCE – KLM aderă la Black Friday Turism 2016 și demareaza astazi, 25 octombrie, o campanie cu prețuri atractive la bilete de avion.

Bilete de avion la preț de Black Friday

Reducerile sunt semnificative, de pâna la 40%, disponibile pentru biletele la Economy Class și Premium Economy Class. Astfel, pentru zborurile București – New York tarife de la 499 EURO (toate taxele incluse; zboruri dus-întors).

Dacă doriți să vizitați Canada, biletele de avion pornesc de la 519 euro pentru Montreal.

Dacă sunteți în căutarea unor oferte speciale pentru Mexico City, promoția Air France – KLM vine cu prețuri de la 759 euro.

Pentru cei ce doresc să călătorească la Premium Economy Class, o clasa intermediara intre Economy și Business, Air France – KLM are câteva prețuri speciale spre: Panama – de la 799 euro; Martinica – de la 959 euro; Punta Cana – de la 1.039 euro (dacă suportați escalele lungi, puteți găsi prețuri de la 526 EURO pentru București – Punta Cana); Bogota – de la 1.049 euro (dacă suportați escalele lungi, puteți găsi prețuri de la 714 EURO pentru București – Bogota); Lima – de la 1.169 euro.

Spor la căutat și la rezervări.

Leave A Reply

Your email address will not be published.