Aeronave Wizz Air în livery ”Budapest 2024”

0 1.576

Wizz Air în parteneriat cu Aeroportul Budapesta şi prin susținerea candidaturii Budapestei la Jocurile Olimpice şi Paralimpice din 2024, a prezentat astăzi aeronava cu o grafică (livery) specifică oraşului Budapesta.

Ca parte a sponsorizării candidaturii Budapestei pentru organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice în 2024, Wizz Air a personalizat o aeronavă Airbus A320 şi un A321 din cadrul flotei sale de la Budapesta cu o grafică unică, cu elemente de design ”Budapest 2024”.

Airbus A321 (HA-LXJ) Wizz Air în livery ”Budapest 2024”

Detaliile simbolizează valurile Dunării, fluviu care străbate centrul oraşului, precum şi Statuia Libertăţii, monument istoric situat pe unul dintre cele mai înalte dealuri ale capitalei Ungariei.

Aeronava A321 cu un design special pentru promovarea ”Budapest 2024” s-a alăturat flotei în data de 24 noiembrie, iar în scurt timp va fi urmată de o aeronavă A320, care va opera zboruri comerciale începând cu 1 decembrie 2016. Ambele aeronave vor fi inscripţionate pe întreaga durată a campaniei de candidatură pentru organizarea Jocurilor Olimpice şi Paralimpice, până la 31 august 2017.

Fiind principala linie aeriană din Ungaria, Wizz Air şi-a extins în mod constant operaţiunile din țară. Compania operează momentan două baze în Ungaria, la Budapesta şi Debrecen, cu un total de 11 aeronave alocate și o alta recent anunțată să se alăture flotei de la Budapesta începând cu aprilie 2017.

Compania are peste 1.000 de angajaţi care formează echipajele de zbor, echipajele de cabină și ocupă funcţii de birou sau de suport. În ultimele 12 luni, până la 31 octombrie 2016, Wizz Air a transportat 3,4 milioane de pasageri pe rutele sale low-cost din Budapesta, sprijinind indirect peste 2.300 de locuri de muncă.

Wizz Air a anunţat deja patru noi rute care vor fi lansate în 2017, incluzând destinaţii atractive precum Faro, Hanovra, Bergen (Norvegia) şi Lamezia Terme.

WIZZ este, de asemenea, un susţinător puternic al sportului şi al unui mod de viaţă activ, Semimaratonul Wizz Air Budapesta ajungând anul acesta la a treia ediție şi atrăgând peste 13.500 de alergători din toată lumea în capitala Ungariei.

Pentru a marca dezvăluirea acestui livery special, Wizz Air lansează competiţia “Spot the Budapest Plane”, chemându-i pe toţi iubitorii de aeronave să caute aeronava specială din Budapesta. Fă o fotografie cu aeronava de promovare ”Budapest 2024” şi posteaz-o pe Instagram cu hashtag-ul #WIZZBudapest2024. Cele mai bune două fotografii vor fi premiate fiecare cu câte un voucher Wizz Air în valoare de 200 de euro şi un cadou special.

Photo cover by AIRportal.hu

Leave A Reply

Your email address will not be published.