Black Friday 2020 cu oferte la vacanțe, bilete de avion și vouchere pentru zboruri de agrement și cu balonul

0 820

Astăzi, 13 noiembrie 2020, o zi noroască pentru mulți pasionați de shopping. eMAG organizează maratonul cumpărăturilor la sufer ofertă într-o nouă ediție de Black Friday.

Printre promoțiile la televizoare, telefoane, laptop-uri și alte gadgeturi de ultimă generație, eMAG are oferte și la pachete turistice pentru vacanțe la mare în România și la munte sau prin Balcani.

Totoadătă, anul acesta eMAG vinde vouchere TAROM la 50% reducere. Sunt 3 tipuri de vouchere valorice, de 200 / 400 / 1000 lei, vândute la jumătate de preț. Evident, cu aceste vouchere se pot cumpăra bilete de avion.

Și asta nu e tot. Anul acesta eMAG și-a completat oferta de produse surpriză cu vouchere pentru zboruri de agrement. Mai exact este vorba de voucher cadou pentru survol de placere cu avionul si invitati deasupra castelului Bran. Durata zborului va fi de 20 de minute pentru maxim 3 persoane. Voucherul poate fi folosit până la 13.11.2021. Există și reduceri la vouchere pentru zborul cu balonul.

Există printre cititorii noștri pasionați de zboruri cu elicopterul? De Black Friday 2020 eMAG există o ofertă la survol cu elicopterul peste București.

Trăim vremuri grele și tulburi din cauza pandemiei de COVID-19, dar asta nu trebuie să ne descurajeze să visăm la viitoarele călătorii și escapade. Pentru că vin sărbătorile de iarnă și poate încă nu v-ați decis ce cadouri să le ofirți celor dragi, noi vă recomandăm să le cumpărați vouchere la tot felul de escapade și evenimente. O experiență inedită trăită alături de prieteni este cel mai frumos cadou.

Și să nu uităm că Blue Air are propriul Black Friday cu reduceri de 50% la biletele de avion pentru călătorii în țară și în toată rețeaua internațională.

Leave A Reply

Your email address will not be published.