Bilete de avion RYANAIR spre Marea Britanie de la 5 euro/segment

0 326

RYANAIR, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa, a pregătit promoția de toamnă. Zilele acestea, puteți cumpăra bilete de avion din / spre Marea Britanie de la 5 euro/segment. În urma verificărilor, tariful de 5 euro pe segment se validează pentru zborurile pe ruta București – Edinburgh. Numărul biletelor la acest tarif este limitat.

RYANAIR are prețuri foarte bune și spre alte destinații din Marea Britanie: Londra Stansted de la 7.99 EURO/segment; Bristol de la 9.99 EURO/segment; Manchester de la 9.99 EURO/segment. Tarifele menționate mai sus se pot valida pentru zborurile din / spre București.

Prețuri foarte bune sunt și pe ruta Sibiu – Liverpool, prețurile pornind de la 7.99 EURO/segment. Vă reamintim că RYANAIR va opera zboruri pe această rută începând cu 1 noiembrie 2021. Tot la 7.99 EURO/segment găsiți bilete și pe ruta Cluj – Londra Stansted. Și ruta Suceava – Manchester beneficiază de prețul promoțional de 7.99 EURO/segment.

Oferta este valabilă până pe 23 septembrie, în limita locurilor disponibile. Călătoriile trebuie să fie programate până la finalul lunii noiembrie 2021.

ATENȚIE! De la 1 octombrie, se poate intra în Marea Britanie doar cu pașaportul!

Leave A Reply

Your email address will not be published.