BIAS 2020, 5 septembrie 2020, cel mai mare show aviatic din România

0 215

Nici nu s-a încheiat bine BIAS 2019, că a și fost stabilită data pentru BIAS 2020. Salvați-vă data de 5 septembrie 2020 pentru cel mai mare show aviatic din România.

În ultimii 3 ani, ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Solicita ACUM despăgubirile legale de până la 600€!

Dacă în anii trecuți, data evenimentului era anunțată cu câteva luni înainte de a avea loc. Iată că data pentru BIAS 2020 a fost anunțată cu aproximativ 1 an de zile în avans.

BIAS 2020 va fi pe 5 septembrie 2020

AirHelp get compensation

Astăzi, la sediul Statului Major al Forțelor Aeriene, s-a întrunit echipa formată din reprezentanți ai organizatorilor BIAS 2020. Vorbim aici de Statului Major al Forțelor Aeriene, Aeroclubul României, ROMAERO, Compania Națională Aeroporturi București și ROMATSA.

OFICIAL au început pregătirile pentru BIAS 2020. Va fi o ediție cu semnificații speciale pentru aviația românească. Cei mai buni performeri străini vor fi invitați să se alăture piloților militari și civili români.

Conform informațiilor noastre, au fost trimise invitații către cele mai mari formații de acrobații din Europa. Așteptăm să vedem cine va accepta și ne va încânta privirile. Să fie Red Arrows?

Salvați data 5 septembrie 2020. Vom reveni cu detalii!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Chinese (Traditional)EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanishTurkish