Bere rece Heineken de la dozator pe un zbor KLM

0 1.440

Am citit și recitit această știre pentru a mă convinge că nu e o farsă. Da, titlul este corect. Pe zborul KL735 din 31 august 2016, care a fost operat de KLM pe ruta Amsterdam – Curacao, pasagerii de la business class au fost serviți cu bere Heineken direct de la dozator. Aceasta a fost rece și proaspătă cum îi stă bine unei beri, plus două degete spumă.

Nu crezi? Convinge-te!

Cum a fost posibil acest lucru? KLM și Heineken, două branduri puternice olandeze, au lucrat împreună la acest proiect inedit. Știm că se folosește CO2 pentru dozatoarele standarde de bere. Cum era prea periculos să fie transportată o butelie de CO2, cele două companii au găsit o soluție alternativă.

Heineken-KLM

A fost creat un cărucior special, în care a fost implementată tehnologia BrewLock. Aceasta folosește presiunea atmosferică pentru a aduce presiunea butoiului cu bere la nivelul dorit, iar berea putând fi servită de la robinet. Ca berea să fie rece, butoiul este răcit înainte de zbor și depozitat într-un recipient bine izolat. Gustul berii Heineken se păstrează!

Heineken-KLM

Pentru început, KLM deține un singur cărucior special de bere. Acesta va fi folosit doar la clasa business și doar pe anumite zboruri speciale KLM. Deci încă nu putem discuta despre un serviciu standard. Dar poate va fi posibil într-un viitor apropiat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.