BER Runway, un sistem de rezervare pentru controlul de securitate la Aeroportul Berlin Brandenburg!

0 179

Aeroportul Berlin Brandenburg a lansat un proiect pilot prin intermediul căruia pasagerii își pot rezerva ora la care să treacă de controlul de securitate. Mai exact rezervați un interval orar pentru acces gratuit la controlul de securitate la Aeroportul Internațional Berlin Brandenburg. Serviciul se numește BER Runway și vă permite să mergeți direct la controlul de securitate din Terminalul 1, folosind o intrare separată unde sunt verificate rezervarea și cardul de îmbarcare, evitând astfel timpii de așteptare mai lungi din cadrul aeroportului.

Astfel, timpul de așteptare până la începerea controlului de securitate să fie de aproximativ 5 până la 10 minute datorită prevederii unei intrări separate. Rezervările sunt posibile cu trei zile înainte de zborul vostru.

Pentru rezervare, trebuie să furnizați numărul zborului și să introduceți adresa de email. Se recomandă să rezervați un interval orar cu cel puțin două ore înainte de plecare. Ultimele intervale orare rezervabile sunt cu 1 oră înainte de plecare pentru zborurile Schengen și cu 1,5 ore pentru zborurile non-Schengen.

Asigurați-vă că ajungeți la aeroport la un timp rezonabil înainte de zbor pentru a avea suficient timp de check-in și pentru a lăsa bagajul de cală, acolo unde e cazul, înainte de a vă îndrepta către BER Runway. Intervalele orare sunt valabile cu 10 minute înainte și după ora specificată. Puteți continua să utilizați toate intrările generale la controlul de securitate chiar dacă aveți o rezervare pentru pista BER sau în afara intervalului orar rezervat.

Cu alte cuvinte, pentru a fi siguri că treceți la timp prin procesul de control și securitate, vă rezervați ora la care doriți să fiți verificați. Este o măsură pilot și așteptăm cu interes rezultatele!

Leave A Reply

Your email address will not be published.