Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Beijing – Geneva cu Air China din 7 mai 2013

0 333

Air China, compania aeriană de stat a Republicii Populare Chineze, a deschis ruta Beijing – Geneva. Începând cu 7 mai 2013, compania aeriană chineză oferă patru zboruri săptămânale între aeroportul Geneva International – Cointrin şi aeroportul Beijing Capital International.

Air-China-A330-200

Zborurile sunt onorate cu aeronave Airbus A330-200, cu plecare din Beijing în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică. Se pare că Air China nu are concurent direct pe această rută. Până la deschiderea acestei legături, elveţienii ajungeau la Beijing via Zurich. Acum mai au o alternativă.

În prezent, Air China operează spre 12 destinaţii europene: Paris – CDG, Frankfurt, Munchen, Geneva, Atena, Düsseldorf, Londra, Milano, Madrid, Moscova, Roma și Stockholm.

Leave A Reply

Your email address will not be published.