fbpx Beijing - Bucuresti cu China Eastern Airlines

Beijing – Bucureşti cu China Eastern Airlines, din vara lui 2013

5 1.139
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

China Eastern Airlines, una dintre cele mai mari companii aeriene din China, doreşte să deschidă ruta Beijing – Bucureşti. Acest lucru s-ar putea concretiza din iulie 2013.

China Eastern Airlines A330

Pentru început, ruta ar putea fi onorată cu o frecvenţă de două curse săptămânale, în zilele de luni şi joi. Zborurile ar putea fi operate cu aeronave Airbus A330-300, configurate în 2 clase şi cu un total de 298 de locuri. Preţul unui bilet ar putea costa de la 599 EUR, dus-întors şi cu toate taxele incluse.

China Eastern Airlines deţine o flotă formată din 377 aeronave şi operează spre 110 destinaţii. Din 27 iunie 2011, China Eastern Airlines a intrat în alianţa SkyTeam, din care face parte şi TAROM.

Update: Revin cu o completare. Ştirea a vrut să fie o farsă de 1 aprilie şi sper să nu vă dezamăgesc. Măcar în această zi am putut zbura la Beijing, dacă în mod normal nimeni nu se gândeşte să deschidă o rută aeriană directă spre China.

Ca notă informativă: China Eastern Airlines are baza pe Aeroportul Internațional Shanghai Pudong, iar China Southern Airlines şi Air China au hub la Beijing.

5 Comentarii
  1. […] sus aveţi un print screen făcut la un articol interesant, dar totul a pornit de la ştirea Beijing – Bucureşti cu China Eastern Airlines, din vara lui 2013, o farsă gândită şi concepută de Airlines Travel pentru 1 aprilie, ziua păcălelilor. Aseară […]

  2. Maestrul RA says

    Da a fost tare ! Ma si miram ! Ramanem in ontinuare fara legaturi directe cu Beijing , SUA ., sau BKK…..din pacate !

  3. DIGI 24 si-a luat tzeapa de 1 Aprilie - in mod sigur s-a gasit un tap ispasitor | Radu Tanasescu

    […] a facut o farsa de 1 Aprilie. Mai toata lumea a facut o farsa deci nu e nimic iesit din comun. Era sa-mi iau si eu o tzeapa cu […]

  4. […] 1 aprilie 2013, am făcut o farsă şi am anunţat ruta Beijing – Bucureşti cu China Eastern Airlines. Ştirea a fost primită cu mult entuziasm de foarte mulţi cititori Airlines Travel. Digi 24 a […]

  5. […] de azi mi-a adus un zâmbet pe buze şi mi-am amintit de farsa făcută pe 1 aprilie – Beijing – Bucureşti cu China Eastern Airlines, din vara lui 2013. Iată că nu a fost să fie din vara lui 2013, dar sunt mari şanse să fie din sezonul de vară […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.