blank

Bază RYANAIR la Amman și 14 rute noi din Iordania

Astăzi, 4 februarie, RYANAIR a anunțat baza de la Amman și lansarea a 14 rute noi de la aeroporturile din Amman și Aqaba spre destinații din Europa.

0 1.150

Astăzi, 4 februarie, RYANAIR a anunțat baza de la Amman și lansarea a 14 rute noi din Iordania. Estimează transportarea a 500 000 de pasageri de la aeroporturile din Amman și Aqaba.

Baza RYANAIR la Amman

Primele zboruri din Amman vor fi operate spre Paphos (Cipru) începând cu luna martie. Din octombrie, vor fi lansate alte 10 rute, spre: Bologna (2 zboruri pe săptămână), Bruxelles Zaventem (2 zboruri pe săptămână), București (2 zboruri pe săptămână), Budapesta (2 zboruri pe săptămână), Cracovia (2 zboruri pe săptămână), Milano Bergamo (3 zboruri pe săptămână), Paphos (2 zboruri pe săptămână), Praga (2 zboruri pe săptămână), Vilnius (2 zboruri pe săptămână) și Varșovia Modlin (2 zboruri pe săptămână).

În sezonul de iarnă 2018-2019, RYANAIR va opera și 4 rute de la Aqaba, spre: Atena (2 zboruri pe săptămână), Köln (2 zboruri pe săptămână), Roma Ciampino (2 zboruri pe săptămână) și Sofia (2 zboruri pe săptămână).

Este o concurență directă operatorilor de chartere, dar și pentru transportatorii aerieni cu zboruri frecvente. Pe piața din România, RYANAIR va fi concurent direct pentru TAROM, dar și pentru agențiile de turism care asigură chartere și pachete turistice spre Iordania.

RYANAIR lansează aceste rute cu sprijinul Ministerului de Turism și Atichități din Iordania

Leave A Reply

Your email address will not be published.