Barcelona – Milano cu Singapore Airlines, din 17 ianuarie 2022

0 312

Din cauza restricțiilor de călătorie, cerința pe zboruri este în continuare diminuată. Multe companii aeriene sunt nevoite să zboare cu avioanele aproape goale pentru a nu pierde sloturile alocate la marile aeroporturi din Europa. Altele au comasat zborurile pe mai multe rute pentru a nu opera în pierdere.

Compania aeriană Singapore Airlines este nevoită să comaseze zborurile din Singapore spre diferite destinații din Europa pentru a le face profitabile. În acest context, din 17 ianuarie 2022, Singapore Airlines poate vinde bilete pe conexiunea dintre Milano și Barcelona. Voir fi trei conexiuni săptămânale, în zilele de luni, miercuri și vineri.

Până în prezent, compania singaporeză opera zboruri pe segmentul Milano – Barcelona, dar fără drept de a vinde bilete.

Suntem încântați să putem oferi clienților noștri încă o opțiune de a zbura între popularul oraș italian Milano și vestitul oraș din Catalonia – Barcelona.”, a spus MD Singapore Airlines pentru Spania și Portugalia, Joan Lim.

Pe această rută, Singapore Airlines are competitori direcți trei operatori low-cost: RYANAIR, Vueling și EasyJet. Din 27 martie, ITA Airways va debuta pe ruta Milano Linate – Barcelona.

Serviciul Milano – Barcelona vine la șase luni după ce Singapore Airlines a debutat și pe ruta internă în Europa: Copenhaga (CPH) – Roma Fiumicino (FCO). Sunt patru conexiuni săptămânale între Copenhaga și Roma.

Alte rute interconectate operate de Singapore Airlines: Frankfurt – New York; Manchester – Houston și Tokyo Narita – Los Angeles.

Leave A Reply

Your email address will not be published.