Barcelona – Cancun cu Level, din 2 iulie 2021

0 789

Barcelona – Cancun cu Level, din 2 iulie 2021. Compania aeriană Level va inaugura operațiunile spre Cancun, de la Barcelona, ​​cu accent pe reactivarea călătoriilor pe distanțe lungi. Va fi un zbor săptămânal, care va avea loc vinerea.

„Suntem foarte încântați să lansăm această nouă rută, un semn al agilității companiei aeriene Level de a se adapta la situația actuală și de a oferi destinații noi pentru cei care doresc să călătorească în această vară”, a declarat Lucía Adrover, directorul comercial al companiei aeriene.

Barcelona – Cancun cu Level, din 2 iulie.

Zborurile vor pleca de la Aeroportul Josep Tarradellas Barcelona-El Prat la ora 14:00, ajungând la destinație la ora 18:05, ora locală. La rândul său, zborurile de la Aeroportul Internațional Cancun vor decola sâmbătă, la 15:45, ora locală, ajungând în Barcelona duminică, la 09:00, ora locală.

Cu această nouă rută, compania aeriană încearcă reactivarea sectorului turistic în această vară și își consolidează angajamentul față pasageri și față de Barcelonei, unde companai aeriana își are centrul de operațiuni.

Level oferă flexibilitate în ceea ce privește achiziția și plata biletelor. În plus, a încorporat protocoalele de igienă și protecție, conform recomandărilor primite de la autoritățile sanitare, oferind garanții de prevenire a infectării și siguranță la bord, atât pentru pasageri, cât și pentru echipaj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.