Bacău - București și Bacău - Cluj cu Blue Air, din 26 octombrie 2020

Bacău – București și Bacău – Cluj cu Blue Air, din 26 octombrie 2020

2 1.148
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Începând cu 26 octombrie 2020, Blue Air își va extinde activitatea la baza din Bacău. Va aloca 3 avioane și va inaugura 5 rute noi, printre care 2 interne. Vorbim aici de Bacău – București și Bacău – Cluj.

Ruta Bacău – București va fi onorată cu 4 rotații săptămânale (luni, miercuri, vineri, duminică). În timp ce ruta Bacău – Cluj va fi onorată cu 3 rotații săptămânale (marți, joi, sâmbătă). Mai jos aveți programul operațional Blue Air pe cele 2 rute interne.

Bacău – București și Bacău – Cluj cu Blue Air

0B2001 București 08:30 – 09:20 Bacău
0B2002 Bacău 07:00 – 07:50 București

0B2003 Bacău 13:40 – 14:20 Cluj marți, joi, sâmbătă
0B2004 Cluj 15:00 – 15:40 Bacău marți, joi, sâmbătă

„Suntem bucuroși să anunțăm extinderea operațiunilor noastre din Bacău, ca parte a angajamentului nostru de a ne concentra pe o conectivitate mai bună între destinațiile interne cheie și între hub-urile românești majore și restul Europei. Alocând trei aeronave la baza noastră din Bacău, ne consolidăm poziția de lider pe Aeroportul Bacău și ne extindem operațiunile din Bacău cu cinci noi rute interne și internaționale, care, începând cu 1 octombrie, vor acoperi un total de 13 destinații. Așteptăm cu nerăbdare data de 1 octombrie, acesta fiind momentul în care vom putea relua zborurile de pe aeroportul Bacău după închiderea planificată pentru efectuarea lucrărilor de modernizare, și suntem pregătiți să deservim și mai eficient pasagerii din Bacău cu un nou program de zbor care oferă acum conexiuni directe între Moldova și Transilvania și introduce noi destinații precum București, Cluj, Munchen, Köln și Paris ”, spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

2 Comentarii
  1. […] cu 1 octombrie, Blue Air va deschide ruta București – Bacău. Inițial erau anunțate 4 zboruri săptămânale, în zilele de luni, miercuri, vineri, duminică. […]

  2. […] Air va continua să opereze zborurile dedicate Bacăului de la aeroporturile Suceava și Iași. Noile rute interne Blue Air de la Bacău, programate de la 1 octombrie, vor debuta pe 26 octombrie. Iar Wizz Air a amânat lansarea rutei […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.