Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Aviro Air, o nouă companie aeriană de curse charter

0 1.032

Recent, pe piaţa românească s-a lansat o nouă companie aeriană specializată pe curse charter: Aviro Air. Aceasta vine într-un context favorabil, când aviaţia din România este într-o frumoasă expansiune.

Aviro Air – companie aeriană specializată în zboruri charter

Compania a fost înfiinţată în 2014, dar din acest an şi-a început activitatea operaţională. Aviro Air este formată din oameni cu experienţă, în mare parte din fostul personal al companiei aeriene prezidenţiale a României. Compania aeriană deţine, în prezent, două aeronave British Aerospace (BAe) 146-200 (112 de locuri). Una este YR-AVR, însă pe a doua nu am găsit-o.

Scaunele sunt confortabile, din piele. Modelul de avion British Aerospace este bine cunoscut în lume, având un avantaj mare de stabilitate în timpul zborului și un mare avantaj al decolării şi aterizării pe piste scurte. Însă nu mai sunt eficiente din punct de vedere al consumului de carburant.

Aviro Air

Aviro-Air

Aviro Air are certificat pentru operaţiuni de transport aerian public emis de Autoritatea Aeronautică Civilă din România și o echipă de mentenanţă cu experienţă. La ora actuală, Aviro Air operează curse aeriene pe destinaţii europene şi către Orientul Mijlociu.

Aviro-Air

Aviro-Air

„Până anul viitor, flota Aviro Air se va mări şi îşi va diversifica mult reţeaua de destinaţii. Ținta companiei noastre este de a oferi clienților noștri servicii de bună calitate și performanță înaltă. Intenţia noastră este de a opera atât curse charter externe din Bucureşti şi din România, cât şi de a sprijini incoming-ul românesc, aducând turişti străini de pe diverse pieţe ţintă.

La ora actuală, am semnat contracte cu mai mulţi touroperatori, atât din România, cât şi din străinătate, şi suntem în negocieri avansate cu alţi touroperatori importanţi. Avem un plan de dezvoltare ambiţios, iar ţinta noastră este de ocupa un loc important pe piaţa de curse aeriene charter din România. Venim cu tarife competitive pe piaţă precum şi cu avantajele aeronavelor din flotă şi ale serviciilor de înaltă calitate”, declară Aurel Biţianu, CEO al Aviro Air.

Leave A Reply

Your email address will not be published.