blank

Avioane de hartie – tutoriale despre cum sa construiesi avioane de hartie alaturi de copii (Video).

0 7.678

În vremea pandemiei de COVID-19, cred că cea mai mare provocare a fost pentru părinți. Guvernele au impus măsuri pentru distanțarea socială, au blocat țări / localități și oamenii au fost nevoiți să stea în case. O statistică spunea că undeva la 4.5 miliarde de oameni au fost lockdown câteva zile din aprilie. Și asta pentru că pandemia s-a răspândit treptat în fiecare regiune, țară și continent.

Iar părinții și cei ce au grijă de copii au trecut prin cele mai greleprovocări. E greu să le explici celor mici de ce nu au voie afară, de ce nu se pot juca cu prietenii lor, de ce nu pot merge la grădiniță. Zilnic, cei mici au avut nevoie de supraveghere și de acțiuni captivante pentru a-i face să treacă mai ușor peste această perioadă.

Avioane de hârtie

Ne-am apucat să scriem câteva recomandări pentru parioada asta în care #staiacasa. Nu uitați să vizitați grădinile zoologice prin live streaming!

Iar acum vă invităm la o activitate practică. Construiți avioane de hârtie pentru copii / alături de copii. Este o activitate distractică, complexă și creativă. Cu cât faceți mai multe modele, cu atât cei mici vor fi mai atrași de această preocupare.

5 de modele de avioane de hârtie

Modelul Simplu – acel model de avion pe care cu toți l-am încercat în copilărie. Hai că vă amintiți de el.

Modelul Clasic – este un avion ușor de realizat, fără prea mult efort. Are și o autonomie mai bună de zbor :).

Modelul Aerodinamic – acesta este modelul nostru preferat. E supersonicul avioanelor de hârtie

Modelul Săgeată – un model asemănător cu cel aerodinamic, dar într-o altă tehnică.

Modelul Concorde – aerodinamic și săgeată împreună, plus eleganța unui Concorde.

BONUS: Modelul Lung-Curier cu stabilizator 🙂 – ceva mai complicat de făcut, dar nu imposibil. Cu atât mai mult provocarea celor mici va fi mai mare.

Noi le-am facut pe toate, ne-am jucat, așa că vă recomand și vouă să vă jucați. Mai multe modele găsiți și la gokid.ro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.