Avianca Argentina și-a suspendat operațiunile, din 7 iunie 2019

0 15

Pe 7 iunie 2019, Avianca Argentina și-a suspendat operațiunile. Compania aeriană face parte din Avianca Holdings SA, la care este acționar și Germán Efromovich.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Avianca Argentina are probleme financiare și a solicitat suspendarea operațiunilor pentru 90 de zile. În tot acest timp va avea loc un proces de restructurare. Cererea a fost depusă la autoritatea aeronautică din Argentina – ANAC.

Avianca Argentina

AirHelp get compensation

Dacă în cele 90 de zile, situația nu va fi conform așteptărilor, oficialii Avianca Argentina vor putea solicita încă 90 de zile suplimentare.

În prezent, Avianca Argentina deține o flotă formată din 2 aeronave ATR 72-600. Opera zboruri din Buenos Aires spre Mar Del Plata și Santa Fe. Noua Avianca Argentina și-a început operațiunile pe 21 noiembrie 2017.

La vremea respectivă, planurile erau mărețe. Se dorea o flotă formată din avioane cu capacitate mare, care să zboare intern și internațional. Dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Iată că după 1.5 ani, Avianca Argentina este nevoită să-și suspende operațiunile. Este a doua companie aeriană din Avianca, care își suspendă zborurile. Pe 24 mai, Avianca Brasil a cedat prima.

Omul de afaceri Germán Efromovich are mari probleme financiare. Și, odată cu falimentul Avianca Brasil, acesta a fost înlăturat de la conducerea Avianca. Locul i-a fost luat de directorul executiv TACA, Roberto Kriete.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »