Avelo Airlines își face debutul la Hollywood pe 28 aprilie 2021.

0 59

Avelo Airlines intenționează să lanseze zborul de debut de la Aeroportul Hollywood Burbank (BUR) la Aeroportul Santa Rosa (STS) pe 28 aprilie 2021. Va începe operațiunile cu avioane Boeing 737-800 de 189 de locuri cu o singură clasă. În prezent, transportatorul deține trei Boeing 737-800.

Oamenii sunt gata să se reîntâlnească cu familia și prietenii și să exploreze locuri noi”, a declarat fondatorul, președintele și CEO-ul lui Avelo, Andrew Levy. Înainte de a se extinde în întreaga țară, start-up-ul american Avelo Airlines își va concentra atenția asupra zborurilor de agrement de pe Coasta de Vest, oferind bilete cu tarife ultra-mici, începând de la 19 USD.

Noua companie aeriană intenționează să lanseze cu 11 rute non-stop care să decolează de la Aeroportul Hollywood Burbank, aeroportul cu aspect de epocă. Avelo Airlines a ales ca prima bază să fie poziționată într-o locație convenabilă. „Cei care locuiesc în LA știu că BUR este cel mai bun aeroport din zonă”, a spus Levy. „Niciun aeroport nu este mai aproape de centrul orașului LA, de Hollywood, de Pasadena și multe alte atracții din California de Sud decât BUR”, a explicat Levy.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.