Avelo Airlines își face debutul la Hollywood pe 28 aprilie 2021.

0 303

Avelo Airlines intenționează să lanseze zborul de debut de la Aeroportul Hollywood Burbank (BUR) la Aeroportul Santa Rosa (STS) pe 28 aprilie 2021. Va începe operațiunile cu avioane Boeing 737-800 de 189 de locuri cu o singură clasă. În prezent, transportatorul deține trei Boeing 737-800.

Oamenii sunt gata să se reîntâlnească cu familia și prietenii și să exploreze locuri noi”, a declarat fondatorul, președintele și CEO-ul lui Avelo, Andrew Levy. Înainte de a se extinde în întreaga țară, start-up-ul american Avelo Airlines își va concentra atenția asupra zborurilor de agrement de pe Coasta de Vest, oferind bilete cu tarife ultra-mici, începând de la 19 USD.

Noua companie aeriană intenționează să lanseze cu 11 rute non-stop care să decolează de la Aeroportul Hollywood Burbank, aeroportul cu aspect de epocă. Avelo Airlines a ales ca prima bază să fie poziționată într-o locație convenabilă. „Cei care locuiesc în LA știu că BUR este cel mai bun aeroport din zonă”, a spus Levy. „Niciun aeroport nu este mai aproape de centrul orașului LA, de Hollywood, de Pasadena și multe alte atracții din California de Sud decât BUR”, a explicat Levy.

Leave A Reply

Your email address will not be published.