blank

Austrian Airlines va opera până la trei zboruri zilnice la Pristina, Kosovo!

0 606

Datorită cererii crescute pentru zboruri către Europa de Sud-Est, Austrian Airlines își extinde serviciile pe ruta Viena – Pristina. Începând cu 20 iulie, compania austriacă oferă zilnic până la trei zboruri către capitala Republicii Kosovo, în lunile de vară.

Pentru prima dată în istoria celor 21 de ani de zboruri operate de Austrian Airlines către Pristina, ruta va fi onorată cu o frecvență atât de mare. „Cu programul nostru intens de zbor către Europa de Sud-Est, consolidăm poziția hub-ului din Viena pentru conexiuni internaționale”, subliniază directorul comercial Michael Trestl.

În lunile iulie și august, Austrian Airlines zboară către Pristina de trei ori pe zi, până la trei zile pe săptămână. Zborurile din Viena vor pleca dimineața (ora locală 10:00), la prânz (ora locală 12:35) și noaptea (ora locală 22:55). Toate zborurile pot fi rezervate pe austrian.com.

Recomandăm tuturor pasagerilor să se informeze în prealabil despre condițiile de călătorie. Informația se poate solicita la autoritățile competente sau se poate accesa direct pe site-ul companiei aeriene.

Leave A Reply

Your email address will not be published.