Austrian Airlines reia zborurile spre Chicago O’Hare

0 228
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.
()

Austrian Airlines, cea mai mare companie aeriană din Austria şi membră Star Alliance, va redeschide ruta Viena – Chicago O’Hare, din 17 mai 2013. Zborurile vor fi operate cu aeronavă Boeing 767-300ER configurată în două clase. Frecvenţa va fi de 5 zboruri săptămânale în baza noului parteneriat încheiat cu United Airlines.

De anul viitor, Austrian Airlines va opera 26 de zboruri săptămânale spre 4 destinaţii din America de Nord: New York (zboruri operate cu aeronava Boeing 777), Washington (zboruri operate cu aeronava Boeing 767), Chicago (zboruri operate cu aeronava Boeing 767) şi Toronto (zboruri operate cu aeronava Boeing 767).

Austrian Airlines a mai operat ruta Viena – Chicago O’Hare şi în trecut. A intrat pe piaţă din martie 2000 și a funcționat până în octombrie 2001, apoi a reluat zborurile din mai 2007 până în octombrie 2008. Ruta Viena – Chicago a fost operată şi în anii `80 de Royal Jordanian, ca o continuare a zborurilor din Amman şi în anii `90 de TAROM în continuarea zborurilor cu plecare de la Bucureşti.

Oficialii Austrian Airlines au declarat că e posibil ca 30% dintre clienţii rutei Viena – Chicago să provină din tările învecinate, inclusiv România!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.