Austrian Airlines anunță șapte rute noi pentru vară 2023

0 136

După o vară 2022 reușită și o iarnă bine rezervată, echipa Austrian Airlines se pregătește pentru o vară însorită în 2023. Cu 120 de destinații și 1270 de frecvențe săptămânale din Viena, Austrian Airlines se pregătește pentru 2023. În programul de zbor al verii 2023, compania aeriană austriacă va zbura către șapte destinații noi, pe lângă destinațiile sale stabilite și un program european extins semnificativ. Porto, Marsilia, Billund, Tivat, Palermo, Vilnius și Tromsø sunt noi în programul de vară 2023.

blankblank

Destinațiile Porto, Marsilia, Billund și Tivat sunt complet noi pentru Austrian Airlines. Cele patru destinații vor fi operate fiecare de până la trei ori pe săptămână, cu plecare din Viena. Ruta Viena – Palermo este sezonieră, doar în programul de vară, în timp ce Vilnius revine în programul Austrian Airlines după doi ani de pauză din cauza pandemiei. Zborurile către Tromsø vor decola o dată pe săptămână, între iunie și august. Legat de rutele pe distanțe lungi, revine Los Angeles în portofoliul Austrian Airlines.

CCO Michael Trestl: „ Austrian Airlines continuă să-și extindă programul de zbor de vară și își întărește, astfel, poziția numărul 1 în Austria.

Leave A Reply

Your email address will not be published.