blank

Austrian Airlines a introdus noi cabine pe zborurile long-haul (video)

4 659

Austrian Airlines a investit de 90 de milioane de EURO în 2.538 de scaune, care au fost instalate pe patru Boeing 777 şi şase Boeing 767, avioane ce aparţin flotei long-haul. Noile cabine Economy Class şi Business Class oferă un grad ridicat de confort pasagerilor şi vin echipate cu un nou sistem de divertisment.

Pasagerii, care vor zbura la Business Class cu Austrian Airlines, se vor bucura de confortul noilor fotolii (paturi plate), dar şi de meniuri marca DO & CO. Reconfigurarea cabinelor a dus la o creştere a gradului de satisfacţie al pasagerilor cu 31%.

austrian-long-haul-austrian_10

4 Comentarii
 1. Maestrul RA says

  Am zburt cu Austrian pe Beijing-Viena cu B767, si pe Bangkok-Viena cu B 777-200. Dupa foarte multi ani, au reusit si ei sa faca un facelift acestor avioane. Este adevarat acum cabinele arata actuale. Problema este alta, cand zburam ma gandeam ca B767, sunt de pe vremea lui Lauda Air( au fost preluate de Austrian , cand au cumparat Lauda Air) , adica au cam 22-25 de ani, iat B 777-200 „merg” si ele spre 15-18 ani. Totusi pentru o companie care se respecta, si concurenta care este acum pe cursele spre Asia, Asia de Sud Est, sunt cam ramasi in urma.

  1. Sorin Rusi says

   Un avion poate zbura si 100 de ani daca este intretinut corespunzator. Singura problema, care-i impinge pe multi sa cumpere avioane, tine de consumul de carburant. Se pot economisi foarte multi bani daca se zboara cu avioane de ultima generatie…In rest, zboruri line!

 2. Maestrul RA says

  Teoretic asa este, dar practic nu prea. Una este sa traversezi Europa cu o Dacia 1300,de 25 ani, si alta cu o Dacia Logan de 5 ani ! Si nu este vorba numai de consumul de carburant. Tot asa si la zbor, una este sa traversezi Hymalaia cu un B767 de 25 ani si alta cu un B 777-300 de 5 ani, sau un A380 de 2 ani.

  1. Sorin Rusi says

   De ce? Dacia nu merge daca este intretinuta?:) Saraca Dacie, e mai buna cea veche si mai rezistenta fata de cea noua 😀

Leave A Reply

Your email address will not be published.