blank

Austrian Airlines a anuntat programul operațional pentru sezonul de vară 2022

0 739

Cei care s-au săturat de iarnă și temperaturile negative pot începe să își planifice vacanța de vară, în 2022. Începând din 14 decembrie 2021, Austrian Airlines a anunțat programul operațional pentru sezonul estival 2022.

Accentul se va pune în mod clar pe destinațiile turistice. Din 110 destinații, 35 dintre ele sunt spre mai multe insule din Grecia, spre destinații de vacanță din Spania sau plajele însorite din Italia. Vor fi operate până la 1300 de zboruri săptămânale în vârf de sezon. Austrian Airlines a anunțat un amplu program operațional, mult mai extins față de 2021.

Zboruri de vacanță Austrian Airlines pentru sezonul de vară 2022

Austrian Airlines va oferi mai multe zboruri pe zi către Palma de Mallorca, vor fi până la patru rotații zilnice către Milano, Stockholm sau Amsterdam, două zboruri pe zi către Larnaca, Atena sau Tel Aviv și până la nouă legături săptămânale către Heraklion.

În plus, destinațiile populare de vacanță precum Catania, Ibiza, Palma de Mallorca, Keflavík sau Mykonos, care făceau anterior parte din programul charter al companiei aeriene, pot fi rezervate ca zboruri frecvente Austrian Airlines, în sezonul de vară 2022.

Programul Austrian Airlines de Paște 2022

Pentru Săptămâna Paștelui, Austrian Airlines a programat peste 1000 de zboruri spre 90 de destinații. Numai în Europa continentală, aproximativ 16 destinații de vacanță din Spania, Italia, Insulele Canare și Grecia sunt în programul de zbor de Paște.

Din Viena, destinații precum Palma de Mallorca, Malaga, Catania sau Larnaca vor fi onorate cu peste 50 de plecări pe săptămână. De asemenea, rutele lung-curier spre insule exotice și spre destinațiile populare Cancun, Mauritius sau Maldive sunt ideale pentru o vacanță la plajă în primăvara anului 2022. Paște 2022 pică pe 24 aprilie (Paștele Ortodox) și 17 aprilie (Paștele Catolic).

Zboruri spre România: București; Iași, Sibiu!

În sezonul estival 2022, Austrian Airlines va opera până la patru zboruri zilnice pe ruta Viena – București. Conform sistemului de rezervări, vor fi 26 de zboruri săptămânale între Viena și București.

Austrian Airlines va zbura de trei ori pe săptămână pe ruta Viena – Iași, dar și de trei ori pe săptămâna între Viena și Sibiu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.