blank

Au luat foc: 190 de pasageri dintr-un avion Delta Air Lines au fost evacuați pe tobogane!

0 107

Anvelopele unui Boeing 757 Delta au explodat și au luat foc în timpul aterizării, ducând la evacuarea a 190 de pasageri pe cu ajutorul toboganelor. Incidentul a avut loc în Atlanta, conform unui raport emis de FAA.

Miercuri, 2 august, în jurul orei 18.00, în timp ce ateriza pe pista Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta, avionul zborului Delta 1437 a suferit o explozie la anvelopele trenului principal de aterizare, potrivit FAA.

„Echipa Delta a fost extrem de organizată și profesionistă, fără panică”, a declarat Bruce Campbell, un pasager ce se afla la bordul avionului. ”Probabil sunt 100 de persoane de la securitate la sol și 20 de vehicule”.

Oficialii Delta Air Lines au confirmat incidentul și au declarat: „Apreciem eforturile echipajului nostru de zbor și ale ehipelor de internveție de la Aeroportului Internațional Hartsfield-Jackson Atlanta în a gestiona aterizarea în siguranță a zborului 1437. Rapoartele inițiale indică faptul că anvelopele aeronavei au explodat la aterizare. Componentele trenului de aterizare erau fierbinți și s-au aprins. Clienții au fost evacuați prin intermediul toboganelor de urgență și transportați la terminal cu ajutorul autobuzelor. Ne cerem scuze pentru această experiență. Nimic nu este mai important decât siguranța clienților și a echipajului nostru.

Leave A Reply

Your email address will not be published.