Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

ASUS ZenBook Flip S UX371 – un laptop dedicat profesionistilor si exploratorilor.

3 540

Călătoria cu avionul rămâne unul dintre cele mai plăcute momente pe care le poate experimenta un om. Senzația de a zbura la înălțime, deasupra norilor, savurând o cafea în timp ce privești lumea de sus rămâne unică. Vă recomand deplasarea cu avionul în orice colț al țării și peste hotare. Tarifele sunt acum reduse, iar călătoria poate dura de la câteva minute la câteva ore, fără să fie istovitoare.

Din bagajul meu de mână nu lipsesc laptop-ul și telefonul. Tehnologia face parte din viața noastră, iar cele gadgeturi sunt extensiile noastre în viața cotidiană. Îmi place să surprind momentele emoționante și locurile minunate din călătorii. Este adevărat că în 2020 nu am mai călătorit peste hotare din cauza pandemiei, dar asta nu m-a împiedicat să răsfoiesc amintirile digitale.

ASUS ZenBook Flip S UX371 cu display OLED 4K UHD

ZenBook Flip S UX371

Privind fotografiile din vacanțe pe un laptop ASUS primit pasager în teste, am observat că au o altă coloristică, ceva mai intensă. De “vină” e panoul OLED 4K UHD de pe noul convertibil ZenBook Flip S UX371.

Majoritatea laptopurilor oferă ecrane IPS Full HD, cu rezoluție 1920×1080, detaliile grafice fiind limitate la această rezoluție. Panoul OLED de pe  ZenBook Flip S UX371 este tactil și are o rezoluție 4K (3840 x 2160).

Ecranul este articulat de corpul laptopului cu o balama dublă, ce permite întoarcerea acestuia la 360 de grade, moment în care laptopul devine o tabletă cu diagonala de 13,3 inchi.

ZenBook Flip S UX371

ASUS s-a gândit la toate pentru acest mod de funcționare. A montat butoane de pornire/oprire pe lateral și un senzor care dezactivează tastatura și touchpadul atunci când punem laptopul în modul tabletă.

Ecranul tactil este acoperit cu sticlă și acceptă inclusiv un stylus sensibil la presiune. Poți face o mulțime de lucruri, inclusiv schițe grafice stând pur și simplu în sala de așteptare din aeroport sau în avion, dacă ai ales o destinație mai îndepărtată.

ASUS ZenBook Flip S UX371 este foarte ușor

ASUS ZenBook Flip S UX371 este foarte ușor având o greutate de numai 1,2 Kg. Chiar și profilul a fost subțiat până la 13,9 mm, tocmai pentru a fi mai ușor de transportat într-o geantă de mici dimensiuni.

ZenBook Flip S UX371

Carcasa este fabricată din aliaj de aluminiu, cu finisaje metalice superbe. La interior există o structură metalică rigidă, pe care sunt montate celelalte plăci hardware. În acest fel, UX371 își păstrează robustețea.

Balamaua dublă, pe care ASUS o numește 360° ErgoLift, are dimensiuni mai mici ca la generațiile trecute, însă este la fel de robustă. Laptopul a fost supus la 20.000 de cicluri de închidere/deschidere, o valoare pe care cei mai mulți dintre noi nu o vom atinge într-un regim obișnuit de utilizare.

Laptopul este echipat cu porturi ultra-rapide

Laptopul este echipat cu porturi ultra-rapide USB-C Thunderbolt 4 , USB 3.2 Gen 1 Type-A și are chiar și o ieșire HDMI. Cu alte cuvinte, dacă vrei să conectezi un televizor sau video proiector la laptop o poți face foarte ușor. Bineînțeles, există și o conexiune wireless la Internet ce este asigurată prin intermediul soluției WiFi 6 (802.11ax).

ZenBook Flip S UX371

ASUS ZenBook Flip S UX371 este bazat pe un procesor Intel Core i7 din generația a 11-a

ASUS ZenBook Flip S UX371 este bazat pe un procesor Intel Core i7 din generația a 11-a. Are 16GB memorie RAM și un SSD PCIe 3.0 de 1TB. Laptopul se va mișca rapid în cele mai multe aplicații pe care le veți instala, cu excepția jocurilor ce necesită un accelerator grafic puternic, dar pentru asta există Republic of Gamers.

Conexiunea la internet a ridicat tot timpul probleme pentru cei care obișnuiesc să călătorească în mod frecvent. Unii preferă să-și creeze un hotspot mobil de pe telefon evitând rețelele Wi-Fi publice, alții aleargă după zonele în care semnalul este mai puternic.

ZenBook Flip S UX371 poate profita la maximum de orice router Wi-Fi având integrat un modul WiFi 6 (802.11ax). Cu această soluție este posibil să rulați filme la rezoluție 4K în condițiile în care și pachetul de date oferit de furnizor vă permite acest lucru.

ZenBook Flip S UX371

Performanțele modului Wi-Fi sunt ajustate cu ajutorul tehnologiei ASUS WiFi Master Premium, care include ASUS WiFi Stabilizer şi ASUS WiFi SmartConnect. Acestea sunt mici trucuri prin care conexiunea devine mai stabilă.

ASUS ZenBook Flip S UX371 oferă o autonomie de 15 ore

Nu în ultimul rând, un laptop trebuie să ofere o autonomie mare, care să acopere durata unei călătorii cu avionul peste ocean, plecând de la premisa că portabilul se adresează oamenilor de business, creatorilor de conținut, celor ce explorează lumea în lung și-n lat.

ZenBook Flip S UX371

UX371 are o autonomie maximă teoretică de până la 15 ore atunci când rulați filme la rezoluție FullHD. În alte scenarii de utilizare, autonomia va fi ceva mai redusă sau chiar poate depăși 15 ore. Însă va acoperi cu siguranță un program de lucru de opt ore.

Lansat în România pe 2 decembrie, ASUS ZenBook Flip S UX371 se găsește momentan în trei configurații, cu tarife cuprinse între 6199,99 lei și 8199,99 lei.

3 Comentarii
 1. Sorin says

  Unde il gasesti? Ca Google nu il gaseste nicaieri.

  1. Sorin Rusi says

   A fost anuntat pe 2 decembrie in Romania. Va intra pe stoc in cateva zile

 2. Sorin Rusi says

  Vezi ca a venit pe stoc in Romania. Laptop-ul se poate cumpara de la eMAG – https://l.profitshare.ro/l/8200067 sau Altex.

Leave A Reply

Your email address will not be published.