blank

(P) Cumperi un laptop ASUS ROG GX700 şi pleci în vacanţă la Roma, Paris sau Barcelona

0 797

Pe 20 mai 2016, ASUS Romania a lansat campania „10 ani de Republic of Gamers„, o ofertă atractivă pentru pasionaţii de gadgeturi, dar şi pentru cei pasionaţi de călătorii. Pentru fiecare laptop de gaming ASUS ROG GX700 cumpărat, ASUS România te răsplăteşte cu o excursie pentru două persoane în Europa (bilete de avion + 2 nopți de cazare în cameră dublă la un hotel de 4 stele).

ASUS ROG GX700
ASUS ROG GX700

Fiecare posesor de ASUS ROG GX700, laptop cumpărat în perioada promoţiei şi validat de ASUS, poate alege excursia într-unul dintre oraşele Roma, Paris sau Barcelona. Cumpără 3 ASUS ROG GX700 şi poţi călători în toate cele 3 destinaţii din Europa :). ATENŢIE! Promoţia are şi un regulament pe care te invit să-l citeşti!

ASUS ROG GX700

Şi acum să facem cunoştinţă cu ASUS ROG GX700, primul laptop din lume răcit cu lichid. Când vorbim de laptop de gaming din seria ASUS ROG, vorbim de performanţă şi tehnologie de ultimă generaţie. Inginerii de la ASUS au reuşit să producă un super-laptop. Dacă ar avea aripi, cu siguranţă ar putea zbura.

Pentru cei interesaţi de cifre şi componente, vă spun doar atât: procesor Intel Core i7-6820HK (arhitectură Skylake şi frecvenţe cuprinse între 2700 MHz şi 3600 MHz); 32GB DDR4, stocare 512GB SSD (2 x 256GB), placă video nVidia GTX980 cu 8GB GDDR5, ecran de 17.3 inch. Practic este o „navetă spaţială” pentru gaming şi chiar mai mult.

Ce îl face şi mai special? Staţia de andocare Hydro Overclocking System, o exclusivitate ROG care îi oferă modelului ROG GX700 performanţe superioare de overclocking, astfel încât veţi putea practica cele mai noi jocuri la detalii maxime. Modulul de răcire pompează lichid de răcire în interiorul lui ASUS ROG GX700, iar acesta este circulat în jurul componentelor generatoare de caldură (procesor, placă video etc). Un sistem de conectare, patentat de ASUS ROG, face ca lichidul de răcire să circule cu usurinţă, prevenind apariţia scurgerilor (lichid de răcire rezidual poate fi găsit pe vârfurile conectorilor după deconectarea staţiei de laptop).

Acestea fiind spuse, cumpără cel mai performant laptop de gaming din familia ASUS ROG şi călătoreşte la Roma, Paris sau Barcelona! Dacă doreşti să-l iei cu tine în vacanţă, află că poţi să-l transporţi într-o carcasă specială ROG şi cântăreşte aproximativ 5Kg (cu tot cu staţia de răcire). Un bagaj de cabină ideal! 🙂

Leave A Reply

Your email address will not be published.