ASUS a prezentat cel mai ușor laptop business de 14 inch din lume: ExpertBook B9!

0 453

ASUS, lider global în domeniul tehnologiei, renumit pentru modul în care reimaginează continuu tehnologiile de astăzi pentru ziua de mâine, a prezentat Seria Expert 2022, un portofoliu larg de produse business care oferă fiabilitate, flexibilitate și securitate de nivel enterprise. Printre acestea, ASUS a lansat și cel mai ușor laptop de business de 14 inch din lume.

ExpertBook B9 (B9400CBA) – 880 grame

ExpertBook B9 (B9400CBA) este un laptop ultra-portabil puternic, care nu face compromisuri în privința calității și a performanțelor în favoarea dimensiunii, permițând lucrul mobil fără efort și colaborarea neîntreruptă în echipe. Carcasa ușoară din aliaj de magneziu cântărește doar 880 de grame.

Capacul din magneziu-litiu forjat de calitate superioară și construcția întărită îi permit laptopului să treacă testele de rezistență ale standardelor de nivel militar, precum și testele stricte ASUS pentru asigurarea calității.

În ciuda profilului subțire, ExpertBook B9 poate oferi o autonomie de până la 16 ore, fiind un sistem de calcul de înaltă performanță care le permite utilizatorilor mobili din categoria business să facă față cerințelor și uzurii zilnice într-un loc de muncă în schimbare. Laptopul este certificat EPEAT Gold și beneficiază de ambalaje realizate în mod sustenabil.

Leave A Reply

Your email address will not be published.