Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

ARIPI NOI pentru REGIONAL AIR SERVICES

0 639

Apartenenţa la grupul celor care au studiat la școala de zbor de la Tuzla sau care, prin munca lor, s-au dedicat susţinerii și promovării aviaţiei românești, este marcată prin insigna oficială. Aceasta este manufacturată în ediţie limitată și în exclusivitate pentru Regional Air Services (RAS) de către “Micri”, prima Casă de bijuterii din România, cu o tradiţie de peste un sfert de secol.

ARIPI NOI

aripi-noi-ras

Noua insignă oficială RAS va fi oferită gratuit absolvenţilor la obţinerea licenţei Airline Transport Pilot Licence (ATPL), ca semn al parcurgerii cu succes a exigenţelor de pregătire ale școlii de zbor Regional Air School.

În același timp, insigna servește unui alt scop – de recunoaștere și recompensare a meritelor celor care dovedesc că, indiferent de postul ocupat, își dedică dezinteresat efortul unei aviaţii mai performante, mai moderne și mai deschise către tineri și către nou.

“Importanţa nu este conferită automat și obligatoriu de o funcţie, ci de verticalitatea morală și efortul celui care o ocupă – și acesta este lucrul care poate califica pe oricine pentru a primi insigna RAS”, declară Cristina Mitchievici, managerul comercial al companiei.

Toţi cei care îi inteleg semnificaţia și vor să poarte aripile de pilot din argint masiv, fie că sunt iubitori ai Tuzlei, pasionaţi de aviaţie sau, pur si simplu, colecţionari – pot achiziţiona această bijuterie la preţul de 350 lei prin comenzi pe site-ul www.regional-air.ro.

Bijuteria cântărește aprox. 10 grame, are 6,3 x 3,5 cm și este inspirată de modelele clasice, purtate de pionierii aviaţiei mondiale.

Aripile din argint masiv 925 sunt însoţite de certificatul de garanţie și autenticitate al Casei de bijuterii Micri din Calea Victoriei 56, București.

Leave A Reply

Your email address will not be published.