blank

Allview Allwatch – ceasul inteligent care-ți ascultă inima

0 1.100

Unui călător îi stă bine cu drumul. În călătoriile noastre, alegem să mergem foarte mult pe jos, să fim activi, să descoperim destinațiile la pas. Dar în același timp, trebuie să avem grijă de sănătatea noastră. Ar fi util un accesoriu prin care să putem afla imediat pulsul inimii? Să știm când și cât să ne odihnim și când să depunem efort susținut în călătorii? Eu zic că da!

allwatch

Allview Allwatch

Allview a lansat recent Allwatch, primul ceas inteligent din portofoliu. Allwatch este un accesoriu destinat persoanelor active, preocupate de un stil de viață cât mai sănătos.

Realizat din oțel inoxidabil, Allwatch adoptă un design sport. Urmărește linia încheieturii mâinii pentru un confort sporit. Display-ul măsoară 1.28 inch și are puțin peste 8 mm grosime. Ecranul de sticlă 2.5D oferă o senzație plăcută la atingere, iar brățara este potrivită pentru uz îndelungat.

Realizat conform standardului IP67, Allwatch rezistă timp de 30 de minute la scufundări subacvatice de până la 1 metru adâncime. De asemenea, etanșeizarea dispozitivului oferă protecție totală împotriva prafului, iar materialele rezistente la șocuri mecanice îi sporesc durabilitatea.

Ceasul inteligent Allwatch dispune de un chip Dual-Core optimizat pentru autonomie sporita. Display-ul Memory LCD se distige printr-un consum de energie mai mic de până la 970 de ori, în comparație cu un LCD standard.

Bateria asigură până la 7 zile de utilizare și aproximativ 10 zile în stand-by. Încarcarea integrală a acumulatorului se realizează în aproximativ 90 de minute prin intermediul cablului USB cu conector magnetic.

Allwatch este prevăzut cu senzori care permit monitorizarea permanentă, în timp real, a bătăilor inimii, cu un nivel ridicat de acuratețe. În funcție de ritmul cardiac înregistrat, utilizatorii Allwatch vor putea să-și dozeze efortul în activități fizice pentru a obține efectele dorite: menținerea sau îmbunătățirea stării generale de sănătate, creșterea rezistenței fizice și arderea grăsimilor, îmbunătățirea și dezvoltarea performanțelor sportive.

Allwatch înregistrează rezultatele pentru 24 de sporturi diferite, iar manual pot fi adăugate și alte activități fizice. În plus, ceasul își atenționează purtătorul atunci când acesta a stat prea mult pe scaun și are nevoie de puțină mișcare.

Purtat în timpul nopții, Allwatch monitorizează somnul și sintetizează informațiile în aplicația smartphone-ului pentru ca utilizatorul să știe exact câte ore a dormit profund sau ușor, ori cât timp a petrecut treaz.

Compatibil cu sistemul de operare Android, Allwatch se sincronizează cu smartphone-ul și va atenționa utilizatorul la mesaje, notificări sau apeluri pierdute.

Allwatch este disponibil pe bază de precomandă, la prețul de 349 lei, iar livrările vor începe din 7 decembrie 2016.

Leave A Reply

Your email address will not be published.