Arik Air a introdus check-in-ul online

0 457

Pentru majoritatea dintre noi, check-in-ul online este o necesitate, este un serviciu cu care ne-am obişnuit, a devenit o banalitate. Însă mulţi alţii abia îl descoperă. Pe 11 iunie 2013, Arik Air, companie aeriană nigeriană, a introdus serviciul de check-in online. Acesta a fost activat pe rutele internaţionale ce au ca destinaţii Johannesburg, Londra şi New York şi va fi introdus progresiv inclusiv pe rutele interne şi regionale.Arik Air check-in online

Check-in-ul online ne scapă de cozile din aeroport, mai ales dacă zburăm fără bagaj de cală. Când facem check-in-ul online putem să ne alegem locul în avion, apoi printăm boarding pass-ul şi ne prezentăm direct la controalele de securitate. Acesta poate fi făcut într-o perioadă stabilită de operatorul aerian. Arik Air le permite pasagerilor să facă check-in-ul online cel mai devreme cu 24 de ore înainte de îmbarcare şi cel mai târziu cu doar 3 ore.

Oficialii Arik Air promit că check-in-ul online este doar o parte dintr-o serie de servicii tehnologice ce vor fi introduse de transportatorul aerian. Acestea vor avea menirea de a îmbunătăţi experienţa pasagerilor Arik Air.

Leave A Reply

Your email address will not be published.