Arad – Milano Bergamo la 93 lei cu Wizz Air

0 369

Pentru a marca deschiderea noii rute Arad – Milano Bergamo, Wizz Air va oferi locuri promoţionale de la Arad spre Milano Bergamo, la un tarif de 93 RON, pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse. Biletele sunt disponibile începând de la 1 martie 2012 pe wizzair.com.

„Românii folosesc serviciile Wizz Air pentru că ştiu că vor experimenta călătoriile plăcute cu avionul la tarife mai mici decât ale competitorilor. Acum, locuitorii din Arad şi din împrejurimi vor fi mai aproape de o destinaţie turistică sau de business de clasă mondială. Oraşul şi-a crescut atractivitatea ca hub al industriei şi al turismului în partea de vest a ţării. Ne menţinem angajamentul pentru a deservi regiunea şi estimăm o creştere a operaţinilor în viitor”, a declarat György Abrán, Chief Commercial Officer of Wizz Air.

„Odată cu sosirea companiei Wizz Air, Aeroportul Arad îşi intră în drepturi, redevenind o adevărată poartă spre Europa şi dând posibilitatea pasagerilor din judeţul Arad şi nu numai, de a călători în străinătate la preţuri convenabile. Aeroportul Arad beneficiază de o poziţie favorabilă, având legături excelente cu noua autostradă, fiind foarte accesibil pentru pasageri”, a precizat Nicolae Ioţcu, preşedinte Consiliului Judeţean Arad.

„Reintrarea Aradului în circuitul aerian internaţional va aduce numeroase beneficii la nivelul întregului judeţ prin faptul că potenţialii pasageri din Arad dar şi cei din judeţele vecine, aşa cum experienţa ne-a confirmat-o şi în trecut, vor avea posibilitatea de a călători în străinătate la preţuri convenabile. Nu este de neglijat nici aportul adus economiei judeţului prin faptul că mii de turişti străini vor vizita atât oraşul Arad cât şi regiunea”, a declarat Dan Bălăcel, director Aeroportul Arad.

Leave A Reply

Your email address will not be published.