Arad – Milano cu Wizz Air din 23 iunie 2012

1 224
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low-fare, low-cost din România şi din Europa Centrală şi de Est a anunţat astăzi că va începe operaţiunile de la Aeroportul Internaţional Arad, reluând astfel zborurile comerciale de pe acest aeroport. Wizz Air va opera începând cu 23 iunie 2012 zboruri de două ori pe săptămână, marţea şi sâmbăta, spre Milano-Bergamo (Italia).

Wizz Air, care deja operează zboruri către Milano Bergamo de la Aeroportul din Timişoara, va adăuga un nou aeroport în regiune pentru a deservi cererea mare pentru zboruri din Arad către nordul Italiei, o destinaţie populară atât pentru călătoriile business cât şi pentru petrecerea timpului liber. Noua rută care va fi operată în zilele săptămânii se adaugă serviciilor oferite din Timişoara.

Wizz Air consideră deschiderea acestei rute ca o investiţie iniţială pentru a extinde serviciile între România şi Nordul Italiei, o oportunitate realizată în colaborare cu managementul aeroportului şi al oficialilor Consiliului Judeţean Arad. Aeroportul Internaţional Arad este al 5-lea aeroport din România de pe care sunt operate zboruri Wizz Air, iar această extindere consolidează poziţia de cea mai mare linie aeriană din România.

1 comentariu
  1. […] a marca deschiderea noii rute Arad – Milano Bergamo, Wizz Air va oferi locuri promoţionale de la Arad spre Milano Bergamo, la un tarif de 93 RON, […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.