blank

Animawings va zbura din București spre Larnaca și Paris

0 218

AnimaWings, compania aeriană deținută integral de frații Cristian și Marius Pandel, pune la dispoziția românilor rute și avioane noi.

Compania anunță începerea operării, din luna septembrie, a 5 rute noi (3 rute interne și 2 internaționale), care vor fi deservite de avioane Airbus A220-300, aeronave construite pe un concept mult mai eficient și mai confortabil. Hub-ul principal va fi Aeroportul Internațional Henri Coandă București.

Zborurile sunt disponibile de astăzi la vânzare, pe site-ul www.animawings.com, iar operarea efectivă va începe din 15 septembrie. Animawings va zbura din București spre Cluj, Iași și Oradea!

Larnaca și Paris

Iar pe plan internațional, Animawings va zbura din București spre Larnaca și Paris!

  • · București – Larnaca, momentan 3 frecvențe săptămânale – luni, miercuri și vineri;
  • · București – Paris CDG, momentan 6 frecvențe săptămânale – de duminică până vineri,

Zborurile au tarife începând de la 57 euro/sens, cu toate taxele incluse. În perioada următoare, compania va crește numărul de zboruri pentru aceste rute și va continua să introducă destinații noi.

Aeronavele Airbus A220, folosite de AnimaWings pentru aceste zbroruri, au 140/148 locuri, 12 scaune de business, rabatabile, cu un spațiu între scaune net superior altor modele din piață și cinci locuri pe fiecare rând. Avioanele produc cu 50% mai puțin zgomot, cu 30% mai puțină poluare și consumă cu 25% mai puțin combustibil decât cele din vechile generații. Aceste caracteristici le permit să aterizeze inclusiv pe aeroporturile din interiorul orașelor, unde normele de poluare sunt mai stricte, dar și distanțele de transfer sunt mai scurte pentru pasageri.

Airbus 220-300 este o aeronavă foarte fiabilă, care se pretează trendului actual, fiind potrivită atât segmentului de business, cât și pasagerilor care zboară în destinații de vacanță, alături de familie sau cei dragi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.