Amadeus Safe Travel – simplifică modul în care călătoriți

0 560

Oricine a zburat recent  știe că necesitatea de a arăta analize medicale sau documente care dovedesc vaccinarea este nu tocmai un moment plăcut al călătoriei. Există o multitudine de aplicații digitale și portofele de sănătate care au scopul de a elimina documentele tradiționale, dar nu toți călătorii sunt dornici să descarce încă o altă aplicație pe telefon, pe care probabil o vor folosi destul de rar.


Confidențialitatea și securitatea au fost esențiale pentru proiectarea Traveler ID

Acesta este motivul pentru care Amadeus a adăugat noi facilități la Traveler ID, o platformă sigură, care conectează, digitalizează și automatizează identificarea călătorului și validarea documentelor pe parcursul călătoriei. Această platformă conectează sistemele medicale, integrând mai multe părți implicate în proces și oferind pasagerilor o modalitate sigură de a demonstra că au documentația de sănătate necesară pentru a călători. Confidențialitatea și securitatea au fost esențiale pentru proiectarea Traveler ID, oferind pasagerilor posibilitatea de a  alege când și unde doresc să furnizeze dovezi digitale ale stării lor de sănătate.

Pentru companiile aeriene și aeroporturi, această soluție poate fi integrată direct în propriile canale digitale. Acesta componentă este inclusă nativ în cadrul sistemelor IT, ceea ce înseamnă că cei care călătoresc nu trebuie să fie redirecționați către aplicații terțe necunoscute, pentru a verifica documentația lor de sănătate.

Componenta din sistemele Amadeus poate fi utilizată de către pasager, fie înainte de plecare, fie la aeroport, la check-inul de la biroul companiei aeriene sau la un dispozitiv self service. Această nouă funcționalitate poate fi ușor integrată în sistemele aeriene ca opțiune independentă, fără a fi nevoie să contractați platforma full Traveler ID.

Amadeus integrează această soluție cu mai mulți agregatori de informații de sănătate

Amadeus integrează această soluție cu mai mulți agregatori de informații de sănătate, cum ar fi CommonPass și ICC AOKpass1, pentru a permite călătorilor să recupereze înregistrările digitale prin intermediul furnizorului ales de ei, fără a părăsi site-ul companiei aeriene. Platforma are, de asemenea, conexiuni directe pentru centrele de testare în parteneriat cu companiile aeriene, oferind o acoperire globală, robustă.

Traveler ID face parte din ecosistemul Safe Travel, programul global al lui Amadeus, care își propune să sprijine repornirea industriei de călătorii.  Star Alliance și Lufthansa Group sunt deja parteneri cheie ai Amadeus, iar Amadeus explorează opțiunile de a furniza servicii ca parte a ecosistemului Safe Travel. Alți parteneri, inclusiv companiile aeriene, hotelurile și aeroporturile, vor putea.

Leave A Reply

Your email address will not be published.