Alertă de călătorie în Italia: grevă generală!

0 1.014

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Italia că, în cursul zilei de 11 octombrie 2021, mai multe organizații sindicale vor organiza o grevă generală. Aceasta va durata de 24 ore și va afecta serviciile publice și private din domeniul transporturilor, activitatea mai multor instituții publice, școli și administrația de stat.

Sunt preconizate perturbări la nivelul transportului feroviar, aerian, maritim și al transportului local. În ceea ce privește transportul regional și local, sunt asigurate serviciile esențiale între orele 07:00-10:00, respectiv 18:00-21:00. De asemenea, în principalele orașe italiene sunt anunțate manifestații.

Pentru mai multe informații cu privire la serviciile afectate de greva generală, cetățenii români sunt rugați să consulte site-urile Ministerului italian al Infrastructurii și Transporturilor (http://www.mit.gov.it/), ale administrațiilor publice implicate și ale companiilor de transport cu care intenționează să se deplaseze.

Leave A Reply

Your email address will not be published.