Airlines Travel – de la pasiune la business – Reportaj Radio Romania Cultural

1 146

De multe ori, în viaţă, mi s-a demonstrat că lucrurile nu se petrec întâmplător. La finalul lunii aprilie, în timp ce aşteptam metroul, un tânăr se uită insistent la mine şi îmi spune că mă cunoaşte şi că-mi citeşte site-ul AirlinesTravel.ro. La început am fost puţin mirat, apoi bucuros şi am aflat că aveam plăcerea să vorbesc cu Dan Vasiliu, un blogger pasionat de călătorii şi colaborator la Radio Romania Cultural.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Săptămâna aceasta, Dan şi-a exprimat dorinţa de a sta de vorbă cu bloggerii de travel cu scopul de a realiza un reportaj pentru Radio România Cultural. Aşa că ne-am întâlnit, am povestit despre pasiuni, turism, avioane şi blogging. E greu să opreşti un om când începe să vorbească despre pasiunea sa şi cred că mai stăteam câteva ore la poveşti dacă nu eram presaţi de timp.

Vă invit să ascultaţi reportajul de mai jos. Au mai povestit Lucian (lucianhirsu.ro) şi Anda (hailabord.ro).

Vă rog să mă scuzaţi pentru emoţii şi bâlbe. Promit ca data viitoare să fie şi mai bine. Aştept feedback-ul vostru. Am vorbit ok, s-a înţeles totul, cum ar trebui să procedez pe viitor?

1 comentariu
  1. Despre calatorii si bloggeri – Reportaj Radio Romania Cultural | Lucian's Blog

    […] Am avut onoarea ca Dan sa ma solicite pentru o discutie pe aceasta tema, alaturi de Sorin (AirlinesTravel.ro) si Anda (hailabord.ro).  Intalnirea pe care am avut-o cu Dan, pentru a discuta despre turism si […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »