Airbus la un pas de a pierde o comandă de 3.8 miliarde de dolari

0 108

Airbus este la un pas de a pierde o comandă în valoare de 3.8 miliarde de dolari. Hong Kong Airlines şi-a anunţat intenţia de a renunţa la comanda de 10 aeronave Airbus A380. Acest lucru vine după ce operatorul aerian şi-a anulat planurile de expansiune spre Londra.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Yang Jianhong, preşedinte al transportatorului, a anunţat că noul plan vizează introducerea de aeronave A330 şi A320, dar nu şi A380. Pe viitor Hong Kong Airlines se va concentra mai mult pe rutele mici, regionale şi medii. Şi vor avea o abordare mai precaută când va veni vorba de rute lungi.

Sunt şanse ca această comandă de 10 A380 să fie convertită într-o comandă cu mai multe avioane mai mici. Încă nu s-a luat o decizie clară cu privire la aceste lucruri. Plus că operatorul din Hong King intenţionează să deţină o flotă “all-Airbus” pentru a reduce costurile de întreţinere.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »