Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Airbus deschide linie de asamblare în Statele Unite (video)

0 336

Airbus, unul dintre cei mai mari producători de aeronave comerciale şi militare, deschide prima linie de asamblare în Statele Unite. Aceasta este dedicată pentru asamblarea şi livrarea avioanelor din familia Airbus A320. Aceasta este situată în zona Brookley Aeroplex in Mobile, Alabama şi face parte din strategia de dezvoltare a producătorului european. Va asigura peste 1000 de locuri de muncă.

Fabrica din Alabama va produce modelele A319, A320 şi A321. Linia de asamblare va fi construită cu începere din vara lui 2013, producţia este plănuită să înceapă în 2015, iar primele livrări vor fi onorate din 2016. Airbus preconizează că va avea o producţie de până la 50 de unităţi pe an până în 2018.

Airbus este un mare producător de aeronave militare şi civile, cu capacităţi de la 100 până la peste 500 de locuri. A vândut peste 11500 de unităţi la peste 470 de operatori şi clienţi din întreaga lume.

Leave A Reply

Your email address will not be published.