Airbus A380 la control – micro-fisuri în aripi

2 147

Gigantul aerului, Airbus A380, trece la control. Agenţia Europeană pentru Siguranţa Aeriană (AESA) recomandă inspectarea tuturor celor 67 de avioane Airbus A380 aflate în prezent în uz, după ce s-au descoperit mai multe fisuri la aripile unor aparate de acest tip.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea!

Pe 20 ianuarie, AESA ceruse verificarea avioanelor care acumulaseră multe ore de zbor. Primele modele chemate la verificat sunt cele cu peste 1300 ore de zbor. Airbus a declarat că nu au fost puse în pericol vieţile călătorilor şi nici nu a fost afectată integritatea aeronavelor.

Singapore Airlines şi Emirates sunt primele companii aeriene care trimit aeronavele Airbus A380 la inspecţie. Încă nu se ştie cauza care a dus la apariţia micro-fisurilor. Producătorul european cercetează problema şi speră să găsească soluţia cât mai rapid.

2 Comentarii
  1. […] 'http://widgets.digg.com/buttons.js'; s1.parentNode.insertBefore(s, s1); })(); Pentru că avioanele Airbus A380 sunt chemate la control, Lufthansa este nevoită să opereze, în perioada 3 aprilie – 24 aprilie, aeronave Boeing […]

  2. […] s1.parentNode.insertBefore(s, s1); })(); În luna februarie au fost semnalate primele micro-fisuri în aripile aeronavelor Airbus A380. Agenţia Europeană pentru Siguranţa Aeriană (AESA) a recomandat ca toate avioanele […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »