Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

AirBerlin va reduce numărul zborurilor de pe aeroportul din Hamburg

0 363

Din cauza taxelor suplimentare de aeroport, AirBerlin a luat decizia de a modifica numărul zborurilor în sezonul de iarnă şi chiar să elimine anumite rute neprofitabile de pe aeroportul din Hamburg. Operatorul german va ajusta capacitatea de transport în sezonul de iarnă în funcţie de cerinţe.

Se pare că anumite rute vor fi eliminate din program, cum ar fi cele cu plecare din Hamburg spre Karlsruhe, Barcelona şi Zurich. Din cauza taxelor, dar şi cerinţele tot mai mici de bilete au făcut ca aceste rute să nu mai fie profitabile.

În sezonul de iarnă 2012/2013, Airberlin va reduce numărul zborurilor de la 220 la 182 pe săptămână, de pe aeroportul din Hamburg. Airberlin a luat în calcul şi anularea rutei Stuttgart – Milano. Per total, Airberlin va reduce numărul curselor în sezonul de iarnă cu 2% mai puţin comparativ cu sezonul de iarnă 2011/2012.

Leave A Reply

Your email address will not be published.