AirBerlin îşi continuă activitatea pe aeroportul Berlin-Tegel

0 702

După veştile mai puţin plăcute, de săptămâna trecută, despre amânarea deschiderii aeroportului Berlin Brandenburg Willy Brandt, AirBerlin a luat măsuri pentru a implementa programul de zbor extins, proiectat pentru noul aeroport, la condiţiile vechiului aeroport Berlin-Tegel.Astfel, s-au luat măsuri speciale pe Tigel pentru a se asigura condiţii optime în vederea onorări programului extins de zboruri AirBerlin.

Rezervările rămân valabile, iar pasagerii nu vor fi afectaţi, dar atenţie să nu greşiţi aeroportul. Singurii care vor avea de suferit sunt pasagerii programaţi pentru cursele speciale care trebuiau să marcheze închiderea Tigel şi deschiderea Berlin Brandenburg, din 2 şi 3 iunie 2012. Aceştia vor fi contactaţi de compania aeriană pentru detalii.

În momentul de faţă, operatorul berlinez este pus la grea încercare. Peste 1 milion de pasageri trebuie să fie contactaţi pentru confirmarea aeroportului de plecare, trebuie să menţină programul extins şi să onoreze toate promisiunile legate de serviciile anunţate şi programate pentru BER.

Probabil că aşa va fi pe tot sezonul de vară. Să sperăm că până în toamnă se va deschide şi marele aeroport.

Leave A Reply

Your email address will not be published.