blank

airBaltic, cea mai punctuală companie aeriană conform OAG Aviation

airBaltic a fost plasată pe prima poziție în topul celor mai punctuale companii aeriene. Clasamentul a fost realizat de OAG Aviation, care monitorizează 50 de milioane de zboruri în 2017.

0 740

Cea mai punctuală companie aeriană este din Europa. OAG Aviation a realizat un frumos clasament la nivel global. airBaltic, transportatorul aerian din Letonia, ocupă prima poziție la punctualitate.

Cea mai punctuală companie aeriană

Potrivit OAG, airBaltic a obținut un rating de punctualitate de 90,1% pentru zborurile care leagă țările baltice de rețeaua sa din Europa, Scandinavia, CSI și Orientul Mijlociu.

Aceasta înseamnă că aproximativ 90 din 100 de zboruri airBaltic au sosit la timp în 2017. În afară de airBaltic, mai există o companie aeriană europeană clasată în top 10 la nivel mondial. Aceasta este Aer Lingus și a obținut un rating de 84,46%.

Pentru airBaltic, anul 2017 a fost unul de expansiune. A recepționat 7 aeronave Bombardier CS300, care au dus la creșterea rețelei operaționale. Au reușit să se adapteze la noul avion și să opereze zborurile în deplină siguranță și la timp. Au deschis cea mai lungă rută din rețea: Riga – Abu Dhabi.

În prezent, operează zboruri spre 60 de destinații de la baza din Riga. Totodată, airBaltic oferă zboruri directe și din Tallinn și Vilnius.

Leave A Reply

Your email address will not be published.