blank

3 milioane de rezervări într-o săptămână pentru RYANAIR

Debutul de 2018 vine cu vești bune și pentru RYANAIR. Transportatorul low-cost irlandez raportează 3 milioane de rezervări înregistrate într-o săptămână.

0 603

Vă dați seama cam la ce performanțe a ajuns RYANAIR? A anunțat 3 milioane de rezervări înregistrate într-o săptămână. 3 milioane de rezervări înseamnă 5 rezervări pe secundă. Ca să vă faceți o idee, 3 milioane poate însemna populația Lituaniei sau populația Madridului. Sunt companii aeriene care nu transportă atâția pasageri într-un de zile.

3-milioane-rezervari-ryanair

3 milioane de rezervări

Ryanair a anunțat astăzi, 15 ianuarie, că a atins un nou record de rezervări săptămânale, înregistrând peste 3 milioane de rezervări într-o singură săptămână (pentru o perioadă următoare de 20 de săptămâni) pentru prima data în istorie.

Acest nou record săptămânal de 3 milioane de rezervări este rezultatul direct al tarifelor reduse Ryanair și a succesului continuu al programului de îmbunătățire a experienței clienților “Always Getting Better” (AGB).

Miercuri, 10 ianuarie, a fost cea mai aglomerată zi de rezervări din săptămână, iar cele mai populare destinații pentru clienți au inclus vacanțele de iarnă către Lanzarote și Tenerife, dar și escapadele de oraș către Porto, Milano și Napoli.

Leave A Reply

Your email address will not be published.