Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Air Seychelles va relua zborurile din Johannesburg spre Seychelles și Maldive

0 203

Air Seychelles va relua serviciile directe de la Johannesburg spre Seychelles și Maldive, începând cu 5 iunie 2021. Zborurile vor fi operate ăn zilele de miercuri și sâmbătă de la Aeroportul Internațional O R Tambo spre Seychelles și vor include și un zbor de noapte în ziua de sâmbătă pentru a oferi mai multă flexibilitate celor care planifică o escapadă rapidă. Totuși, călătorii pot rezerva zbor de la Johannesburg până la Praslin, fără a fi nevoie de escală în Mahé.

Air Seychelles va relua zborurile din Johannesburg spre Seychelles și Maldive, din 5 iunie 2021.

Zborul Air Seychelles HM060 va pleca de la Aeroportul Internațional O R Tambo la ora 13:30, ora locală, pentru a ajunge în Seychelles la ora 20: 45, ora locală. Zborul HM061 cu destinația Africa de Sud va pleca din arhipelag la ora 09:25, ora locală, pentru a ajunge la Johannesburg la ora 12:30, ora locală. Zborul de sâmbătă noapte va pleca de la Johannesburg la 00:45, ora locală, în dimineața zilei de duminică, pentru a ajunge în Seychelles la 07:45, ora locală.

Pentru a oferi o mai mare alegere și conectivitate călătorilor care se gândesc la o vacanță all-inclusive sau la o retragere uimitoare pe o insulă privată, zborurile cu plecare din Johannesburg, cursele de vineri seara spre Maldive vor fi ideale. Zborurile vor fi operate cu aeronave de tip Airbus A320neo.

Air Seychelles a programat și mai multe zboruri din Seychelles spre Dubai, în luna iulie.

Serviciul săptămânal, începând de la 1 iulie până la 24 iulie 2021, utilizând avionul A320neo al companiilor aeriene, va furniza un total de 840 de locuri pe această rută. Pentru a oferi călătorilor de agrement și de afaceri șansa de a planifica o evadare rapidă către Dubai, compania aeriană va opera și un zbor suplimentar pe 18 iulie 2021.

Serviciul programat va pleca de la Aeroportul Internațional Seychelles joi după-amiază, în timp ce zborul de întoarcere de la Terminalul 3 al Aeroportului Internațional Dubai va opera în fiecare vineri dimineață.

Leave A Reply

Your email address will not be published.