blankblank

Air serbia lansează ruta directă Belgrad – Guangzhou, din 30 septembrie 2024!

0 115

Air Serbia va lansa zboruri directe între Belgrad și Guangzhou (CAN) din Republica Populară Chineză. Prin urmare, la mai puțin de doi ani de la lansarea zborurilor frecvente Belgrad – Tianjin, transportatorul național sârb a continuat să-și extindă operațiunile în țara asiatică.

În actualul sezon de vară, care durează până pe 26 octombrie 2024 în industria aviației, Air Serbia va zbura între Belgrad și Guangzhou de două ori pe săptămână. Mai exact, va zbura de la Belgrad la Guangzhou în zilele de luni și vineri, decolare la ora 00:50, în timp ce zborurile de la Guangzhou la Belgrad vor avea loc luni și vineri cu decolare la ora locală 22:10.

Zboruri Air Serbia pe ruta Belgrad – Guangzhou

În timpul sezonului de iarnă 2024/2025, Air Serbia va zbura de la Belgrad la Guangzhou în zilele de luni și vineri, decolare programată la 00:50. Zborul de retur Guangzhou – Belgrad va decola în zilele de luni și vineri, la 23:10, ora locală.

Guangzhou este unul dintre cele mai mari orașe și cele mai importante centre comerciale din Republica Populară Chineză. Datorită locației orașului, acesta este adesea numit „poarta de sud a Chinei”. Guangzhou este un oraș modern și dinamic, cu o bogată moștenire culturală. Cartierele vechi ale orașului și grădinile din Canton îl fac atractiv pentru turiștii din întreaga lume. Dintre numeroasele temple, istoricul Templul celor șase arbori Banyan iese în evidență, oferind vizitatorilor pacea și liniștea unui altar budist vechi de 1.500 de ani.

Guangzhou este, de asemenea, cunoscut pentru moștenirea sa culinară și bucătăria autentică din Canton, cu multe feluri de mâncare exotice.

Aeroportul Internațional Guangzhou Baiyun este la 28 de kilometri de centrul orașului și este situat între orașele Renhe, districtul Baiyun, și Xinhua, districtul Huadu. Se întinde pe aproximativ 18 kilometri pătrați. Aproape 80 de companii aeriene din peste 230 de destinații din întreaga lume zboară către Aeroportul Guangzhou Baiyun.

Guangzhou este un important nod aerian și este, de asemenea, principalul aeroport din zona Greater Bay Guangdong-Hong Kong-Macau. Aeroportul a înregistrat cele mai bune rezultate în 2019, când a gestionat peste 73 de milioane de pasageri și aproape 500.000 de zboruri. În timpul pandemiei de coronavirus, cu 43,77 milioane de pasageri, aeroportul Guangzhou Baiyun a fost cel mai aglomerat din lume.

Air Serbia va opera zborurile Belgrad – Guangzhou cu aeronave de tipul Airbus A330-200. Transportatorul național sârb are deja două avioane de acest tip, în timp ce al treilea este așteptat să sosească în curând. A330-200 cu codul YU-ARB s-a alăturat flotei Air Serbia în aprilie 2021, în timp ce al doilea avion, cu indicativul YU-ARC, s-a alăturat flotei în noiembrie 2022. Extinderea flotei de avioane wide-body este una dintre principalele premise pentru dezvoltarea ulterioară a flotei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.