blankblank

Air Moldova Express – serviciu dezvoltat de Air Moldova pentru cei din zona Iaşi

0 604

De la 1 iulie 2014, Air Modova va lansa un proiect care le permite ieşenilor să călătorească prin Chişinău, inclusiv cu transfer gratuit de la Iaşi, cu bilete de avion la preţuri începând cu 59 EURO/sens, în condiţii de confort specifice unei companii aeriene de linie.

destinatii_air_moldova

Oferta include toate taxele şi este valabilă pentru toate destinaţiile pe care operează Air Moldova cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Chişinău: Atena, Barcelona, Bologna, Bucureşti, Verona, Kiev, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Nijnevartovsk, Paris, Roma, Sankt-Petersburg, Istanbul, Frankfurt, Veneţia, precum şi cursele sezoniere – Antalya, Dublin, Soci şi Surgut.

Biletele de avion pot fi procurate exclusiv de la agenţiile acreditate IATA din Iaşi sau de la colaboratorii acestora.

Transferul pasagerilor spre aeroportul din Chişinău va fi efectuat zilnic, începând cu data de 1 iulie 2014, cu un autocar confortabil, dotat cu sistem de climatizare şi Wi-Fi. Autocarul va staţiona în Iaşi, în parcarea Pallas Mall din faţa Palatului Culturii, iar în Chişinău – în parcarea Aeroportului Internaţional. Orarul curselor de transfer va fi următorul:

top

Zilnic (începând cu 1 iulie 2014):
07.30 – Plecare din Iaşi, Parcare Pallas Mall (Palatul Culturii)
10.30 – sosire în Chişinău, Aeroportul Internaţional Chişinău

20.00 – Plecare din Chişinău, Aeroportul Internaţional Chişinău
23.00 – Sosire în Iaşi, Parcare Pallas Mall (Palatul Culturii)

Air Moldova a prezentat şi o scurtă statistică cu privire la cursele preferate de ieşeni. Cursele Air Moldova către destinaţii din Italia au mare căutare printre ieşeni datorită tarifelor foarte avantajoase şi transferului gratuit la Chişinău.

Oferta specială a companiei aeriene Air Moldova pentru pasagerii din Iaşi, care este disponibilă din data de 16 iunie 2014, a fost foarte bine receptată încă din primele sale zile de valabilitate.

Până în acest moment, s-au vândut deja câteva zeci de bilete de avion cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Chişinău, iar cursele cele mai solicitate sunt cele pentru Verona, Bologna, Roma și Milano. Următoarele destinaţii intens solicitate agenţiilor de turism sunt Istanbul, Atena şi Larnaca, toate beneficiind de tarife foarte bune pentru această perioadă a anului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.