blank

Air Moldova a lansat cursa directă Chişinău – Surgut

0 849

Din 14 iunie 2012, compania aeriană Air Moldova a lansat cursa directă Chişinău – Surgut – Chişinău. Cursele sunt operate regulat, o dată pe săptămână, în fiecare zi de joi, cu aeronavă Embraer 190.

Pasagerii primei curse au primit, din partea companiei, certificate de zbor care le oferă dreptul la o călătorie gratuită pe această cursă pînă la sfîrşitul anului.

Pentru ei au fost invitaţi să cînte formaţia Zdob şi Zdub, care au interpretat cele mai cunoscute piese şi au destins atmosfera din zona de ceck-in. Copiii şi adulţii cu bilete spre Surgut au gustat şi din tortul inaugural, cu elemente decorative specifice regiunii din Rusia.

Cursa Air Moldova spre Surgut este organizată pentru a oferi o conexiune comodă cetăţenilor moldoveni care lucrează în centrul industriei petroliere şi de gaz. De asemenea, cursa va oferi locuitorilor din Regiunea Tiumen posibilitatea să călătorească spre destinaţii din Europa prin Chişinău.

Cursa Chişinău – Surgut – Chişinău va fi operată pînă la 22 septembrie, timp în care compania estimează să transporte în jur de 3000 de pasageri în ambele direcţii. Preţul unei călătorii într-o direcţie, cu toate taxele incluse, este de 223 de euro, iar în ambele direcţii – de la 364 de euro.

Programul zborurilor:
9U137 KIV 18:00 – 01:15+1 SGC E90 – joi
9U138 SGC 03:45 – 05:45 KIV E90 – vineri

Surgut este al patrulea oraş din Rusia în care compania Air Moldova operează curse regulate, alături de Moscova, Sankt Petersburg şi Soci. Noua destinaţie Chişinău – Surgut – Chişinău este a 22-a în reţeaua de curse regulate operate de Air Moldova la acest moment.

Leave A Reply

Your email address will not be published.