blankblank

Air India a alocat 100 de milioane de dolari pentru schimbarea motoarelor la 20 de avioane

0 400

Zilele trecute, pe pagina de facebook AirlinesTravel, anunțam că Air India a decis să consemneze la sol 20 de avioane cu un singur culoar. La vremea respectivă, compania indiană anunța că nu are buget pentru a schimba motoarele avioanelor.

Însă vestea bună a venit în weekend. Air India a anunțat că va aloca 100 de milioane de dolari pentru schimbarea motoarelor celor 20 de avioane.

Cererea mare din piață a forțat compania indiană să aloce banii acum pentru a putea opera la capacitate maximă în sezonul estival.

Air India a alocat 100 de milioane de dolari

Dar asta nu înseamnă că problemele pentru Air India au dispărut. Cel mai mare transportator aerian din India se confruntă cu probleme financiare de mulți ani, ultimul profit fiind înregistrat în 2007.

Conform unor surse economice internaționale, Air India ar avea o datorie totală de 7 miliarde de dolari. Ceea ce înseamnă că problemele financiare vor continua pentru companie.

Însă este un pas important în a opera întreaga flotă la capacitate maximă. Air India are o flotă formată din aproximativ 130 de avioane. Iar cele 20 de avioane consemnate la sol joacă un rol important pe segmentul de zboruri scurte și medii.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Air India. Vă reamintim că Jet Airways a suspendat toate zborurile.

Leave A Reply

Your email address will not be published.