Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Air France va relua zborurile spre 150 de destinații, 80% din rețeaua sa normală.

0 3.052

Odată cu creșterea traficului aerian, Air France își consolidează treptat programul de zbor pentru vara 2020. Până la sfârșitul lunii iunie, programul de zbor va reprezenta 20% din capacitatea desfășurată de obicei în această perioadă.

Sub rezerva ridicării restricțiilor de călătorie, creșterea treptată a numărului de frecvențe și destinații va continua, ajungând la 35% din programul de zbor planificat inițial în iulie și 40% în august.

Air France intenționează să servească aproape 150 de destinații, adică 80% din rețeaua sa obișnuită, cu prioritate acordată consolidării rețelei interne. Mai multe rute vor fi reluate între Paris și regiunile franceze, precum și rute interregionale, în special spre și dinspre Corsica. Numărul zborurilor va fi crescut și către departamentele și teritoriile franceze de peste mări, precum și în Europa, în special în Spania, Grecia, Italia și Portugalia.

Treptat se vor relua zborurile și pe rutele lung-curier, pentru pasageri și cargo. Programul operațional va fi onorat cu 106 avioane din 224 câte există în flota Air France.

Programul operațional Air France pentru iulie și august 2020 către și de la Paris-Charles de Gaulle

Zboruri Air France în Franța

Ajaccio, Bastia, Biarritz, Bordeaux, Brest, Calvi, Clermont Ferrand, Figari, Lyon, Marsilia, Montpellier, Nantes, Nisa, Pau, Perpignan, Rennes, Toulon, Toulouse.

Zboruri Air France spre departamente și teritorii franceze de peste mări, Caraibe și Oceanul Indian

Antananarivo, Cayenne, Fort de France, Havana, Mauritius, Papeete, Pointe à Pitre, Saint-Denis de La Réunion, Santo Domingo, Saint Martin.

Zboruri Air France în Europa

Alicante, Amsterdam, Atena, Barcelona, ​​Bari, Belgrad, Bergen, Berlin, Bilbao, Billund, Birmingham, Bologna, București, Budapesta, Cagliari, Catania, Copenhaga, Cork, Dublin, Dubrovnik, Dusseldorf, Edinburgh, Faro, Florența, Frankfurt, Geneva, Goteborg, Hamburg, Hanovra, Heraklion, Ibiza, Cracovia, Lisabona, Ljubljana, Londra, Madrid, Malaga, Manchester, Milano, Munchen, Mykonos, Napoli, Newcastle, Nuremberg, Olbia, Oslo, Palermo, Palma de Mallorca, Porto, Praga, Roma, Santorini, Sevilla, Sofia, Split, Stockholm, Stuttgart, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Torino, Valencia, Veneția, Viena, Varșovia, Zagreb, Zurich.

Zboruri Air France spre Orientul Mijlociu

Beirut, Dubai, Cairo.

Zboruri Air France spre Africa

Conakry, Cotonou, Djerba, Douala, Nouakchott, Tunis, Yaoundé.

Alte destinații supuse obținerii autorizației guvernamentale necesare.

Zboruri Air France spre America de Nord

Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Mexic, Montreal, New York, San Francisco, Toronto.

Zboruri Air France spre America de Sud

Orașul Panama, Rio de Janeiro, Santiago, Sao Paulo.

Zboruri Air France spre Asia

Bangalore, Bangkok, Bombay (Mumbai), Delhi, Hong Kong, Osaka, Seul, Singapore, Tokyo.

Programul de zbor pentru iulie și august 2020 către și de la Paris-Orly

Zboruri Air France în Franța

Ajaccio, Bastia, Calvi, Figari.

Acest program de zbor poate fi modificat și rămâne supus obținerii autorizației guvernamentale necesare. Acesta va ține cont de măsurile actuale de sănătate și igienă din diferitele țări sau destinații deservite.

Actualizarea programului de zbor va duce la anularea biletelor de avion pentru zborurile care nu vor mai fi operate. Măsurile comerciale, care pot fi consultate online pe airfrance.com și în toate punctele de vânzare, vor permite clienților afectați să își amâne gratuit călătoria sau să o anuleze, solicitând un voucher bonus sau rambursarea.

Înainte de a călători, Air France recomandă clienților săi să contacteze autoritățile abilitate pentru a verifica cerințele de intrare și de călătorie pentru țările de destinație și de tranzit, care se pot schimba din cauza epidemiei COVID-19.

Leave A Reply

Your email address will not be published.