Air France lansează platforma „Ready to Fly”, pentru verificarea documentelor de călătorie

0 1.302

De la începutul crizei COVID, Air France a făcut tot posibilul pentru a-și asista clienții, permițându-le să verifice cu ușurință documentele de sănătate solicitate de autoritățile din țara de destinație. Aceste informații sunt actualizate în timp real pe site-ul airfrance.traveldoc.aero.

Air France lansează platforma „Ready to Fly”, pentru verificarea documentelor de călătorie și pentru simplificarea procesului de îmbarcare.

Cu câteva zile înainte de plecare, clienții care călătoresc (pe zboruri eligibile) primesc un e-mail prin care sunt invitați să-și încarce documentele de sănătate pe o platformă online Air France. Aceste documente sunt apoi verificate și dacă sunt complete și corecte, un mesaj de confirmare este trimis clientului. Biletele de îmbarcare emise vor fi apoi marcate „Gata de zbor”, permițându-le să fie procesate rapid de către echipele Air France aflate la aeroport, în ziua plecării.

Dacă un document lipsește sau este incomplet, clienții primesc un mesaj de notificare prin care îi invită să încarce documentele lipsă în platformă sau să le prezinte la aeroport în ziua călătoriei lor.

Cu „Ready to Fly”, compania aeriană face un pas mai departe, oferind clienților săi certitudinea că știu că dețin toate documentele de sănătate necesare pentru călătoria lor înainte de a ajunge la aeroport.

Cu „Ready to Fly”, Air France asigură clienților săi un început relaxat de călătorie, știind că dețin toate documentele de care au nevoie. Acest serviciu gratuit și opțional asigură, de asemenea, o tranziție mai ușoară a clienților, prin aeroport, prin eliminarea verificărilor succesive. Testat cu succes din iunie, „Ready to Fly” va fi disponibil începând cu 17 iulie pentru zborurile din Paris spre Corsica și insulele franceze, înainte de a fi lansat, treptat, pentru un număr tot mai mare de destinații.

Air France va opera 81 de rute sezoniere, inclusiv 23 de rute noi – pe lângă programul obișnuit. Vor fi deservite peste 40 de rute interne de vară. Vor fi zboruri directe spre insula Corsica din Paris, Bordeaux, Caen, Lille, Lyon, Pau, Rennes, Strasbourg și Nantes.

În Europa, vor fi operate noi rute spre destinații de agrement, precum Grecia, Portugalia, Spania și Italia, cu plecare din Paris și din regiunile franceze. Per ansamblu și comparativ cu vara anului 2019, Air France va crește capacitatea spre Grecia cu aproape 80%, iar capacitatea spre Portugalia cu aproape 25%.

Leave A Reply

Your email address will not be published.