[Oferta Air France – KLM] Până la 40% reducere la bilete de avion pentru 2018

Avem pentru voi o nouă promoție la biletele de avion. Astăzi venim cu o ofertă foarte bună de la Air France - KLM. Peste 100 de destinații intercontinentale la prețuri începând de la 399 euro / persoană, zbor dus-întors.

0 436

Air France – KLM lansează astăzi o campanie promoțională spre numeroase destinații intercontinentale, dar și europene, reducând prețul biletelor de avion cu până la 40%.

China_Hong-Kong

Bilete de avion spre Asia, America, Africa și Caraibe

Pasagerii AIR FRANCE KLM pot explora continentele lumii, având reduceri considerabile la biletele de avion. Vor beneficia de prețuri speciale peste 100 de destinații din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, dar și din zona Caraibelor și a Oceanului Indian.

Iubitorii de destinații exotice își pot achiziționa bilete către Panama de la 459 euro, Mauritius de la 639 euro, Havana de la 701 euro, Curacao de la 615 euro – promoție KLM sau Punta Cana de la 679 euro – promoție Air France. Toate prețurile afișate sunt pentru zborurile dus-întors, cu toate taxele incluse.

Destinațiile nord-americane așteaptă să fie explorate cu prețuri de la 449 euro, zbor dus-întors către Las Vegas, 459 euro pentru New York, Montreal de la 499 euro, Washington de la 519 euro și Toronto de la 579 euro, zboruri dus-întors.

Asia rămâne și în acest an în preferințele românilor, iar reducerile sunt semnficative. Astfel, un zbor dus-întors începe de la: Hong Kong – 399 euro; Beijing – 416 euro; Shanghai – 421 euro; Bangkok – 471 euro; Tokyo – 481 euro; Singapore – 541 euro; Osaka – 545 euro.

China-Hong-Kong

Pasionații de călătorii, care preferă experiențele unui safari în Africa, au la dispoziție ofertele către Johannesburg și Nairobi de la 469 euro sau se pot retrage câteva zile pe plajele din Zanzibar, de la 530 euro, zbor dus-întors.

Pentru călătorii care își doresc să ajungă în Brazilia, AIR FRANCE – KLM a pus în vânzare bilete spre Riode Janeiro și Sao Paolo începând de la 549 euro de persoană, dus-întors, cu o reducere de 30 – 35% față de prețul normal al biletului.

Tarife reduse pentru destinații europene

Călătorii români pot beneficia de scăderea tarifului spre destinația KLM favorită, un zbor dus-întors spre Amsterdam fiind la doar 109 euro/persoană. De asemenea, doritorii de călătorii în Nordul Europei pot zbura la Alesund și Stavanger de la 189 euro, zbor dus-întors, cu toate taxele incluse.

Rezervarea biletelor la aceste prețuri este posibilă până pe 19 ianuarie, iar perioada de călătorie pentru toate destinațiile este până pe data de 30 noiembrie 2018.

Leave A Reply

Your email address will not be published.